Kontakt za medije – 092 438 8046

ZLOČIN POČINJEN PREMA DJETETU, TRGOVINA DJECOM I SKRBNIŠTVIMA, TE STRADAVANJE  DJETETA  ZBOG SVIH NEZAKONITOSTI POČINJENIH PREMA DJETETU

Mar 26, 2023novosti

Zbog kriminala i zločinačkog udruženja djetetu je uništeno djetinjstvo i dijete je stradalo.

Prisiljen sam javno objaviti sve nezakonitosti i sva saznanja o prodaji djece i trgovinu skrbništvima, nepostupanje u zaštiti djeteta, krivotvorenja dokumentacije, prikrivanja zlostavljanja djeteta i zlostavljanje djeteta što je u konačnici dovelo do stradavanja djeteta o čemu sam od 2018.godine upozoravao sve institucije, ali bez ikakvog efekta.

Javno ću objaviti tko prikriva kriminal i kako se namještaju lažne kaznene prijave, kako se namještaju lažna vještačenja  i koje osobe iz kojih institucija su uključene u teške nezakonitosti, te koji su motivi takvog postupanja. Javno ću objaviti kako se „sređivanju“skrbništva, odnosno kako se trguje skrbništvima i koje osobe iz institucija su umiješane u taj kriminal, a što je očito postao unosan biznis u Hrvatskoj.


U veljači 2021.godine održan je prosvjed roditelja ispred ODO u Koprivnici i CZSS Koprivnica, te je sve tada objavljeno u medijima.Tada su roditelji optuživali i ODO i CZSS za nezakonitosti, te su ispred CZSS pozivali DORH i USKOK da provjere događaje u CZSS, ali do danas nitko nije pitao roditelje o čemu se radi.


Sud u postupku u kojem se odlučuje o pravu djeteta godinu i pola ne saziva rasprave, 8 mjeseci ne šalje žalbe višem sudu, a sve presude na tom sudu su unaprijed poznate.


Majka djeteta protiv koje su bile potvrđene 3 optužnice za zlostavljanje djeteta je javno pred svjedocima prije početka suđenja za zlostavljanje djeteta izjavljivala da je „U Koprivnici sve riješeno“ i ubrzo nakon toga  se je na sudu počelo ostvarivati što je izrekla.


Ministarstvo  je još od 2018.godine bilo višekratno obavještavano o nezakonitostima, diskriminaciji, nepostupanju u zaštiti djeteta, namjeri otimanja djeteta, te prodaji djece, ali  nije poduzelo ništa, već je samo upozorilo CZSS da su prijavljeni za prodaju djece, čak dapače, Ministarstvo je zajedno sa CZSS sudjelovalo u nezakonitostima i omogućavalo nezakonitosti, a kao dokaz objavljujem upravne presude. Napominjem da Upravni sud u obrazloženju presuda navodi da nitko nije poduzeo ništa na obavijesti o nezakonitostima.

Zbog svega je dijete stradalo.
Upozoravao sam nadležne institucije da ću biti prisiljen sve javno objaviti kao bih spasio dijete i sebe ako se nešto ne poduzme, te ću još jednom sve institucije obavijestiti o kriminalu na štetu djeteta i mene, a očito je  jedini način sve javno objaviti, jer ne vidim kako drukčije pomoći svojem djetetu.

JOŠ JEDNOM MOLIM SVE NADLEŽNE INSTITUCIJE DA ODMAH REAGIRAJU, A AKO SE NE REAGIRA U ROKU OD 30 DANA TADA SAM PRISILJEN SVE JAVNO OBJAVITI, TE OBJAVITI SVA SAZNANJA DOKAZE I SVJEDOKE.

OVIM PUTEM OBEĆAJEM DA ĆE NAKON ŠTO SVE JAVNO OBJAVIM SVA JAVNOST BITI ZGROŽENA NAČINOM POSTUPANJA INSTITUCIJA, PONAJPRIJE INSTITUCIJA U KOPRIVNICI, A NAROČITO ĆE JAVNOST BITI ZGROŽENA KAD SAZNA RAZLOGE I MOTIVE TAKVOG POSTUPANJA.
TRGOVINA DJECOM I SKRBNIŠTVIMA JE OČITO U HRVATSKOJ POSTAO UNOSAN BIZNIS KOJI OČITO SEŽE VRLO VISOKO.
AKO SE BORITE ZA DIJETE KOJE VAM HOĆE OTETI TADA VAM NAMJEŠTAJU LAŽNE KAZNENE POSTUPKE I NA SVE NAČINE VAS POKUŠAVAJU UŠUTKATI.
TO RADE VRLO ORGANIZIRANO I DOGOVORNO TAKO DA ČVRSTO STOJIM IZA TOGA DA SE RADI O ORGANIZIRANOM KRIMINALU NA ŠTETU DJECE.