Kontakt za medije – 092 438 8046

EPODRAVINA: FOTO Roditelji prosvjedovali pred koprivničkim Centrom za socijalnu skrb: Stojimo iza toga da se radi nezakonito

Apr 16, 2023novosti

Ispred Općinskog državnog odvjetništva i Centra za socijalnu skrb u Koprivnici danas je održan prosvjed roditelja koji se bore za skrbništvo nad svojom djecom.

– Tražimo izuzeće Općinskog državnog odvjetništva odmah da možemo zaštititi svoju djecu i sebe od teških nezakonitosti rada Centra za socijalnu skrb Koprivnica. Tražimo postupanje nadležnih institucija u roku od dva tjedna, u protivnom ćemo organizirati novi prosvjed, okupit će se veći broj ljudi čim će zakonski biti dopušteno. Spremni svu dokumentaciju koja dokazuje naše navode dostaviti medijima. Dok se ne zaustave nezakonitosti u radu Općinskog državnog odvjetništva i Centra za socijalnu skrb poduzimat ćemo sve zakonske mogućnosti, a po potrebi organizirati i prosvjed u Zagrebu. Čvrsto stojimo iza toga da se u ovom Općinskom državnom odvjetništvu i Centru za socijalnu skrb radi o teškim nezakonitostima – poručuju roditelji.

Kao što je vidljivo, ispisali su mnoštvo poruka, poput: “prikrivanje zlostavljanja djece, zlostavljači djece, DORH – USKOK ima u ovom CZSS posla za vas…”

Fotografije pogledajte na linku – https://epodravina.hr/foto-roditelji-prosvjedovali-pred-koprivnickim-centrom-za-socijalnu-skrb-stojimo-iza-toga-da-se-radi-nezakonito/

Autor i datum: Marko Dedić 12. veljače 2021. 16:46